Coaching met een persoonlijk vraagstuk

Veranderingen in organisaties volgen elkaar vandaag de dag snel op. Er worden steeds meer, maar ook andere kwaliteiten van u als werknemer verwacht. Je voelt de spanningen oplopen en je merkt dat je er zowel lichamelijk als psychisch last van hebt.

Maar ook van een opeenstapeling aan gebeurtenissen in de privésfeer kunnen spanningen oplopen en dus stresserend zijn. Stress is echter een alledaags en niet te vermijden verschijnsel. Te veel stress ervaren kan zowel lichamelijk als psychisch klachten opleveren. Je blijft hangen in jouw vastzittende patronen en weet op dit moment niet hoe dit kunt opheffen.

Wanneer u inzicht in uzelf wilt krijgen over hoe het komt dat u deze last ervaart, maar vooral wilt weten hoe u er vanaf komt, is dit iets voor u.

U neemt verantwoordelijkheid voor uw eigen twijfels en gevoelens en dit betekent dat u er wat aan gaat doen. U besluit gericht te zijn op het bereiken van uw doelen in uw leven.

Geïnteresseerd? Neem telefonisch contact met ons op of klik hier voor het invullen van een contactformulier. We kijken dan samen naar jouw coachvraag, nemen de werkwijze door waarna een offerte volgt.

Terug naar overzicht
Geïnteresseerd?
Neem contact op