Verzuimbegeleiding

Zit uw werknemer met psychische klachten thuis? Of wilt u een interventie om verzuim te voorkomen? Zowel bij werk gerelateerde als persoonlijke redenen kunt u doelgericht een traject inzetten om uw werknemer snel weer aan het werk te krijgen of verzuim te voorkomen. Binnen het traject verbindt Ascencio het voelen, doen en denken op een gezonde manier en laat het werknemers hun eigen kansen, kwaliteiten en kracht oppakken.

Aan de hand van de heldere theorie van de Transactionele Analyse en NLP worden doelgerichte gesprekken gevoerd. Wij werken met korte, daadkrachtige trajecten. De begeleiding is direct en betrokken en gaan de confrontatie, emotie en dat wat belemmert aan. Deze obstakels aanpakken, hoort bij de zoektocht. Wat boeit, beweegt en raakt is belangrijk. We werken aan nieuwe keuzemogelijkheden waardoor weer nieuwe ruimte en energie ontstaat.

Omdat bij verzuim wegens psychische klachten snelheid van interventie van groot belang is vindt de intake vanaf aanmelding binnen 1 -2 werkdagen plaats.

Spreekt onze effectieve en betaalbare manier van online verzuimbegeleiding u aan? Mail ons dan of klik hier voor het invullen van het contactformulier, binnen 24 uur nemen wij contact met u op. Of bel ons 06-30798751.